<acronym id="fdmzq"><form id="fdmzq"></form></acronym>

    <acronym id="fdmzq"><form id="fdmzq"><blockquote id="fdmzq"></blockquote></form></acronym>

    <code id="fdmzq"><rt id="fdmzq"><td id="fdmzq"></td></rt></code>

    [職稱英語真題]2016年答案詳解綜合C完形填空
    2016-04-07 06:57:46 來源:91考試網 作者:www.mk966.com 【

    Freezing to Death for Beauty

    People in Beijing wear a lot of clothing during winter to fend off(抵御)thecold. In the United States, however, people wear_____(51)partly because the caris the primary mode of transportation. Cars take_____(52)straight to theirworkplaces, which are heated well. The American diet is full of calories, sotheir_____(53)can afford to burn heat more quickly.

    Fewer layers of clothing give people the opportunity to stay_____(54)Lots ofYale girls wear skirts_____(55)when it's 10 degrees Centigrade outside. Some ofthem at least wear boots, tights, and leg-warmers. Some, however, really just gofor the look _____(56)the risk of health. These girls have nothing to preventtheir _____(57)against the wind, and no socks to protect their feet. A miniskirt and a pair of stilettos are all that they wear.

    Typically, the ones pursuing fashion are_____(58)with little body fat. Justby the nature of their bodies, they are already at a disadvantage compared withnormal people in_____(59)weather. I have always_____(60),whenever I pass thesegirls, how they manage to refrain from shivering and just smile like spring hadarrived.

    And then there are the guys. The girls can be said to_____(61)health forbeauty. But why do guys_____(62)so little? It is not like, once they shed somelayers, they suddenly become better-looking. They are not exactly beingfashionable when they _____(63)wear sporty(花哨的)shorts and shower slippers in themidst of winter. It's not cute(可愛的).

    Of course, people have the freedom to look whatever_____(64)hey want. I amjust surprised that, given the vast difference between winter and summertemperatures in Connecticut, they can still_____(65)like they are partying onthe beach in the middle of February.

    51.題干】_____

    選項】

    A.less

    B.thin

    C.bare

    D.few

    答案】A

    52.題干】_____

    選項】

    A.they

    B.her

    C.them

    D.him

    答案】C

    53.題干】_____

    選項】

    A.meals

    B.dishes

    C.drinks

    D.bodies

    答案】D

    54.題干】_____

    選項】

    A.fashionable

    B.bony

    C.hungry

    D.funny

    答案】A

    55.題干】_____

    選項】

    A.ever

    B.even

    C.never

    D.not

    答案】B

    56.題干】_____

    選項】

    A.in

    B.for

    C.at

    D.on

    答案】C

    57.題干】_____

    選項】

    A.heads

    B.legs

    C.arms

    D.hands

    答案】B

    58.題干】_____

    選項】

    A.fat

    B.skinny

    C.ugly

    D.short

    答案】B

    59.題干】_____

    選項】

    A.warm

    B.cool

    C.hot

    D.cold

    答案】D

    60.題干】_____

    選項】

    A.dreamed

    B.stated

    C.claimed

    D.wondered

    答案】D

    61.題干】_____

    選項】

    A.hurt

    B.sacrifice

    C.suffer

    D.cost

    答案】B

    62.題干】_____

    選項】

    A.bear

    B.carry

    C.manage

    D.wear

    答案】D

    63.題干】_____

    選項】

    A.seldom

    B.only

    C.rarely

    D.hardly

    答案】B

    64.題干】_____

    選項】

    A.method

    B.road

    C.side

    D.way

    答案】D

    65.題干】_____

    選項】

    A.look

    B.hold

    C.seem

    D.show

    答案】A

    最新職稱英語考試題庫|手機題庫免費下載

    關注微信,2016年職稱英語考試真題免費獲取>" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">點擊查看>>

    2016年職稱英語考試真題權威名師點評,>" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">速速關注>>

    關注:2016年職稱英語考試成績查詢時間及入口

    提示:>" target="_blank" style="color: rgb(0, 0, 255);">2016年職稱英語考試真題及答案首發

    推薦:2017年職稱英語網絡課程即將上線,名師教你如何高效通關2017職稱英語考試!>" target="_blank" style="color: rgb(255, 0, 0);">點擊查看>>


    One touch of nature makes the whole world kin. 自然情感的流露,使人們更親近.
    From saving comes having. 富有來自節儉.
    Tags:職稱英語真題 理工類
    】【打印繁體】 【關閉】 【返回頂部
    下一篇[職稱英語真題]2016年答案詳解綜..

    網站客服QQ: 960335752 - 14613519 - 791315772
    2000AVXXX影院